Picknick 2021

Op zondag 19 september 2021 hebben we weer de jaarlijkse picknick georganiseerd. Vorig jaar was er helaas geen picknick vanwege de coronamaatregelen.

De locatie was de paddenpoel, een fantastisch mooi natuurgebiedje dat door een aantal buurtbewoners op deskundige wijze wordt onderhouden. Er is uiteraard een poel of vijver, een broeihoop voor ringslangen, een picknicktafel en een mooi uitzicht op het Oostrandbos en de Oostervaart. We konden ons geen mooier weer wensen, echt nazomerweer. Het was zonnig, bladstil met de eerste tekenen dat de herfst in aantocht is.

Om half twaalf werden tafels , een partytent, stoelen gebracht en werd met vereende krachten het veld omgetoverd tot een feestlocatie. De tafels werden met kleden voorzien en weldra kwamen de bewoners lopend of met de fiets. Uiteindelijk waren we in totaal met bijna 50 mensen Velen hadden wat lekkers bij zich zoals salades, bladerdeeghapjes en kleine quiches. Verder was er stokbrood, appelsap en wijn. Met een aantal nieuwe bewoners kon uitgebreid worden kennisgemaakt. Iedereen was blij om elkaar weer te kunnen zien en spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Om half vijf was iedereen weer thuis en konden we voldaan terugkijken op een heerlijke middag samen buiten zijn.