Welkom op de website van het Oostrandpark

Het Oostrandpark ligt aan de oostelijke rand van Lelystad. De wijk bestaat sinds 1973. Er  staan ruim 120 woningen, waarvan ongeveer 1/3 nog worden bewoond door de oorspronkelijke bewoners.

In 2013 was het 40 jaar geleden dat gestart werd met  bouwen op het Oostrandpark. Dit is gevierd met een groot feest. De foto’s van het feest vindt u hier. Ook in het kader van het 40 jarig bestaan is aan de ingang van het Oostrandpark het  kunstwerk Het Baken onthuld, klik hier voor de foto’s.

O
Welkom

Geachte Oostrandparkbewoners, We hopen dat deze website een bijdrage zal leveren aan het prettige wonen op het Oostrandpark.  En we hopen dat het ons, ORP-ers, gezamenlijk zal lukken deze website met recente en relevante informatie over het Oostrandpark te vullen.

Wij nodigen u, ORP-er, van harte uit met ons mee te denken over deze website.  Vragen, opmerkingen, aanvullingen en tips, geeft u ze a.u.b. per email door aan een van de twee redacteuren van deze site.

**********

U kunt zich aanmelden voor ontvangen van de Oostrandpark-berichten. Dit kan met de knop Volg (of Follow) op de 1ste pagina van de website, dan krijgt u ieder nieuw bericht op uw computer. Hebt u informatie die van belang is voor de Oostrandparkbewoners, mail het ons en we plaatsen het zo snel mogelijk.

Vriendelijk gegroet,

Hans van den Heuvel, beheerder  van deze website

Email: hans_vandenheuvel@live.nl

_DSC1590

ORP op 6 mei 2013. Klik op foto voor uitvergroting (met dank aan Bert Boekhoven)