Warm Water Therapie & Rode Kruis avond

Een oproep van mevrouw Nel Beurze:

De  Warm Water Therapie zit dringend verlegen om nieuwe vrijwilligers. In het verleden kwam een aantal vrijwilligers uit het ORP; zij moesten helaas o.a. om leeftijdsredenen stoppen. Wie voelt er voor om wat activiteiten voor de WTT te gaan doen?

Via deze link kunt u de website bezoeken:  Warm Water Therapie 

*************************

Beste Oostrandparkbewoners,

Hierbij nodigen wij u uit voor de Rode Kruis Thema Avond die gehouden wordt in MFA Zuiderzee op 21 april a.s. De inloop begint om 19.00 uur,   de sessie zal om 19.30 uur beginnen en het programma is om 20.30 uur afgelopen.

Graag willen wij met u praten over hoe je er het beste voor kunt zorgen, dat het voor uw kinderen en uzelf zo veilig mogelijk is in en om het huis. Een tweede thema heeft te maken met het contact zoeken met andere mensen en hoe doe je dat dan? om ervoor zorgen dat je je niet langer alleen voelt!

En tenslotte willen wij u kort vertellen, wat het Rode Kruis in Lelystad te bieden heeft aan haar mede-inwoners.

De toegang voor deze Thema Avond is gratis; wij trakteren u graag op een kopje koffie, een kopje thee of op ‘n frisdrankje.

Iedereen is van harte welkom op deze avond, die speciaal wordt gehouden voor gezinnen met kinderen, voor oma’ en opa’s, voor overige familieleden en voor vrienden en bekenden.

Rode Kruis Lelystad

Meer weten?   Zie a.u.b. http://www.rodekruis.nl/afdeling/lelystad