Fête de la Nature, stiltewandeling 23 mei a.s.

Hallo vriend(inn)en, familie en bekenden,
Voor de tweede keer vindt in Nederland FÊTE DE LA NATURE plaats in het Pinksterweekend van 23, 24 en 25 mei.
Mijn passie ligt bij mensen in verbinding brengen met de natuur. Daarom ben ik heel blij met dit initiatief, doe ik er zelf aan mee met een activiteit en wil ik jullie informeren:
Fête de la Nature is een internationaal grassroots festival. Op 23, 24 en 25 mei vieren we de natuur in heel Nederland. Fête de la Nature is een festival waarbij iedereen organisator en bezoeker is. Wil je een feestelijk evenement organiseren? Meld je aan! Wil je alleen meevieren?  Stel dan je eigen programma samen en bezoek de activiteiten bij jou in de buurt.
Geen initiatief is te klein of te groot voor Fête de la Nature. Van een speurtocht naar kevers door het bos, guerrilla gardening, theeschenken in een moestuin of een snelcursus natuurfotografie tot een hardloopclinic langs de Zeeuwse kust, een vaartocht over een mooie plas en een workshop schilderen in het bos.
Voor degenen die niet in de buurt van Lelystad wonen, mail ik dit jou/jullie omdat ik  dit festival onder jouw aandacht wil brengen, zodat je kunt kijken bij jou in de buurt wat jou aanspreekt aan activiteit om bij te wonen of zelf te organiseren, zie http://www.fetedelanature.nl
Voor degenen die in Lelystad wonen of/en een stiltewandeling aanspreekt of daar nieuwsgierig naar is: die organiseer ik op zaterdagmiddag 23 mei om 15 uur. Zie  http://fetedelanature.nl/ik-vier-mee/322-stiltewandeling of hieronder.  Je bent van harte welkom!

Beleef de natuur in stilte, met elkaar. Zet je zintuigen open en laat je verrassen. In stilte wandelen is een fijne manier om te ontstressen, te ontspannen, de natuur op een intense wijze te beleven. We wandelen in rustig tempo, maximaal een uur. Spreekt het je aan? Loop dan mee! Na afloop is er thee.

Waar en wanneer vindt het plaats?

Oostrandpark 135

8212 AV Lelystad, Flevoland

zaterdag 23-05-2015 van 15:00 – 17:00

0320213654 of 0651817764

Als je mee wilt wandelen, meld je dan s.v.p. bij mij aan per mail.  Heb je vragen? Bel me dan even.
Hartelijke groet, Ineke van Westrienen