De baasjes van Brynna, oostrandpark 73, zoeken een oppas

Hallo buurtbewoners,

Mijn naam is Brynna en ik woon met mijn baasjes in deze geweldige omgeving van het Oostrandpark. Ik ben een lieve speelse hond (sheltie, gestereliseerd en bijna 3 jaar oud) en op zoek naar een nieuwe oppas voor 1 dag in de week, (flexibel in te vullen en tegen vergoeding) dan moeten mijn baasjes allebei werken en kan ik niet zo’n hele dag alleen blijven. Ben jij een enthousiaste wandelaar(ster) en wil jij met mij lekker door het bos lopen en genieten van de natuur? Stuur dan snel een mail naar harry@lkmusic.com of bel naar 0623362850 en dan maken zij een afspraak zodat we kennis kunnen maken. Oh ja, ik vind wandelen en spelen leuk, maar kan ook goed een paar uur rustig op mijn kleedje liggen en ik ben er trots op dat ik nog nooit iets heb vernield 😉 High Five van Brynna