ssstttt, een stiltewandeling op zondagmiddag 22 mei om 15 uur in de Lelystadse bossen

Voor de derde keer vindt in Nederland FÊTE DE LA NATURE plaats in het weekend van 21 en 22 mei. Ook in Flevoland, ook in Lelystad.

Fête de la Nature is een internationaal grassroots festival. Op 21 en 22 mei vieren we de natuur in heel Nederland. Fête de la Nature is een festival waarbij iedereen organisator en bezoeker is. Wil je een feestelijk evenement organiseren? Meld je aan! Wil je alleen meevieren?  Stel dan je eigen programma samen en bezoek de activiteiten bij jou in de buurt.
Geen initiatief is te klein of te groot voor Fête de la Nature. Van een speurtocht naar kevers door het bos, guerrilla gardening, theeschenken in een moestuin, koken met wilde planten, of wandelen met paarden. Zie www.fetedelanature.nl

Mijn passie ligt bij mensen in verbinding brengen met de natuur. Daarom ben ik  blij met dit leuke initiatief en doe ik opnieuw mee met een activiteit: sstttt, een stiltewandeling op zondagmiddag 22 mei om 15 uur in de Lelystadse bossen.

Voor wie: voor mensen die willen ontstressen, ontspannen, de natuur op intense wijze willen beleven. Zie ook http://fetedelanature.nl/ik-vier-mee/2016/natuurbeleving/817-sssstt-stiltewandeling.  Je bent van harte welkom!

 Ik woon sinds tien jaar met veel plezier aan de rand van Lelystad en geniet enorm van de natuur om me heen, waar reeën, vossen, ijsvogels en bevers vaste bewoners zijn. En wil dat graag met anderen delen.

Beleef de natuur in stilte, met elkaar. Zet je zintuigen open en laat je verrassen. In stilte wandelen is een fijne manier om te ontstressen, te ontspannen, de natuur op een intense wijze te beleven. Samen in stilte lopen geeft een andere beleving, van de natuur en van jezelf. We wandelen in rustig tempo, maximaal een uur. Spreekt het je aan? Loop dan mee! Na afloop is er thee. 

Waar en wanneer vindt het plaats?

Oostrandpark 135

8212 AV Lelystad, Flevoland

zondag 22-05-2016

15 – 17 uur

 

Als je mee wilt wandelen, meld je dan s.v.p. bij mij aan per mail.  Heb je vragen? Bel 0651817764

Er zijn geen kosten aan verbonden.

 Ineke van Westrienen

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .