Poging tot inbraak gisterenavond Oostrandpark ATTENTIE

Goedemorgen, onderstaand bericht ontving ik zojuist van de Politie Flevoland.   YvO

Vrijdag 2 september 2016

Getuigen gezocht: poging tot woninginbraak Oostrandpark te LELYSTAD

De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze poging tot woninginbraak.

De inbraak is gepleegd op donderdag 1 september 2016 tussen 21:15 uur en 23:00 uur in de omgeving van Oostrandpark te Lelystad.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een poging tot woninginbraak te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Politie Flevoland
Telefoon: 0900-8844

Hoe kunt u voorkomen dat u slachtoffer wordt?

BVH nummer: 2016271331