Buurten bij de buren van de Buitenhof

Buurten bij de buren van de Buitenhof

Het Oostrandpark is een prachtig kleine en overzichtelijke woongemeenschap.

Voor de wijk De Buitenhof geldt dat ook al hebben zij een aanzienlijk kortere historie.

Er bestaat het idee om te komen tot een wederzijdse kennismaking.

Zo kunnen we vanuit ORP melden wat we doen om de cohesie binnen de wijk te stimuleren door activiteiten als: speakercorneravonden of huiskamerbijeenkomsten; werken bij de paddenpoel; AED hulpgroep; de wandelgroep; het functioneren van onze bewonersvereniging, enz enz.

Bij deze wil ik de vraag stellen of hier behoefte aan is. Bij voldoende animo zullen we in het najaar een bijeenkomst plannen. Bij interesse kan dit worden doorgegeven op mijn e-mail: fransvrijnsoever@gmail.com

In afwachting van de reacties,

Frans van Rijnsoever

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .