Waarschuwing Oostrandpark

4 juli 2017

Beste buurtbewoners,

Vannacht om 1.30 u werden wij wakker door het geluid  op het dak van onze slaapkamer van iets wat op voetstappen leek, steeds een paar stappen, dan even stilte, dan weer voetstappen, te zwaar voor een poes oid, zeker niet van een vogel. toen we vanuit andere kamers niets konden ontdekken en dit aanhield hebben we 112 gebeld. De politie was zeer snel ter plaatse, en heeft het ‘lage dak en het hoge dak’ dmv ladders en met lampen onderzocht. Er werd niemand aangetroffen, maar na het vertrek van de politie hoorden de buren weer een dergelijk geluid.
We weten dus niet wat of wie het was, zeker geen kat of vogel, het klonk als voetstappen van een mens die keek hoe je eraf kon komen en wat er op het dak was, of in de tuin. De politie vroeg ook meteen of er iets van koper, of zonnepanelen op het dak aanwezig was.
Wij weten dus niet wat of wie er op het dak was maar het lijkt verstandig om dakkoepels te sluiten en wat waakzaam te zijn.

Brans en Maia Stassen., ORP 112.