Info bordjes project Oostrandbos 360

Beste Oostrandparkbewoners,
Misschien heeft een aantal bewoners de fraaie info bordjes van ons project Oostrandbos 360  al gezien. Wij hebben deze bordjes gistermiddag op een aantal markante plaatsen aangebracht. Met dank aan SBB voor het  leveren en plaatsen van de palen. Deze plaatsing sluit aan op de info over het project Oostrandbos 360 na de jaarvergadering van de VBO en de aanbieding van de website aan wethouder van den Heuvel in april jl. Op de bordjes is een qr code aangebracht die na scanning de sitewww.groeneoostrand.wixsite.com/lelystad   geeft.
Het project wordt na de zomervakantie met een openingshandeling door Staatsbosbeheer officieel afgerond. Het project is mogelijk gemaakt door financiële steun van de vereniging Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij.
Als bijlage een foto van de plaatsing van een bordje.

De Stichting Groene Oostrand,
Ab Langereis,
Harrie de Heij
Pieter van der Molen
Judith Flapper
Coen Klaarwater.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .