Gravelstrook wordt Gravelstrook

2 juni 2019

Het zal velen al zijn opgevallen dat bij het groot onderhoud van het Oostrandpark in plaats van het bekende rode gravel er momenteel grind wordt aangebracht.

Een groot aantal buren vindt dat onze wijk hierdoor niet meer de mooie uitstraling heeft.

De leden van de WIGRO zijn hier weken geleden al achteraangegaan. Onder andere met assistentie van Dick Waterhout hebben zij contact en overleg gehad met de Gemeente, dat zijn Leny Dikken, Bart Kastermans en wethouder Nelly den Os. De vertegenwoordigers van de gemeente hebben beaamd dat het grind een vergissing is en dat rode gravel er zeker komt op alle plekken waar nu grind is opgebracht. De leden van de WIGRO zijn nog steeds in overleg met Bart Kastermans en Leny Dikken over de inrichting van die gravelstrook langs de ene kant van de hoofdlus.

Ook is formeel bezwaar gemaakt tegen de brede zware trottoirbanden die om elke (nieuwe) of blijvende Esboom geplaatst wordt over de hele breedte van de gravelstrook zodat die strook nu erg opgeknipt wordt en het landelijke karakter van de oude situatie zonder banden ver zoek is. Ook kunnen er geen auto’s meer worden geparkeerd.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen jullie op de hoogte worden gehouden.

Gezien Leentvaar

Voorzitter VBO

Frans Claessen

Voorzitter Wigro

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .