Afscheidsgroet familie Warnier

November 2019

Aan alle Oostrandparkers,

Na 14 jaar hebben wij ons fijne huis aan het Oostrandpark nr. 93 met gemengde gevoelens verlaten. De tuin e.d. werden een struikelblok voor ons, maar gelukkig vonden we een prachtig appartement aan de Lemmerstraat 107 (Havenstaete II) in Lelystad-Haven, waar we nu sinds 4 weken wonen.

Afscheid nemen van mooie, bijzondere maar ook veel emotionele jaren doet altijd pijn, want ook alle sociale contacten die we in die jaren hebben opgebouwd, hebben ons verrijkt en daar zijn we ook erg blij mee en zullen we blijven koesteren.

We zijn maar 10 km verder gaan wonen….uit het oog maar niet uit het hart!
Vaak genoeg zullen jullie ons in het Oostrandpark en de bossen tegenkomen, want dat blijft wel de favoriete uitlaatplek van onze hond Joris, zodat ook hij al z’n hondenvrienden weer kan zien.

Wij danken alle Oostrandparkers voor de bijzondere contacten, vriendschappen, gesprekken, lezingen, muziekmiddagen en running-dinners. Pas als je weg bent besef je wat je achterlaat.
Maar ook hier moeten wij onze draai weer gaan vinden. Gelukkig hebben we elkaar en hebben we samen in goede gezondheid deze stap kunnen nemen.
Ons motto is:  CARPE DIEM

Wij wensen jullie allemaal nog heel veel goede, gezonde jaren en voor december……
Fijne sfeervolle Kerstdagen en alle goeds voor het jaar 2020.

Warme groet van Lida en Peter Warnier