Jeu de boulesbaan in ere hersteld

“Entre nous”, zoals de jeu de boulesbaan indertijd na de aanleg genoemd werd, is vorige week vrijdagavond door een aantal buurtgenoten, onder het genot van een drankje en met een aantal demonstratiespelletjes, na lange tijd weer heropend. Met dank aan de gemeente die voor de nieuwe baanverharding zorgde en een aantal WIGRO-leden die er voor gezorgd hebben dat de baan er weer prima bij ligt. Iedereen kan nu weer gebruik maken van de baan met het uitdrukkelijke verzoek om de baan na het spelen netjes achter te laten en eventueel zwerfafval, als dat er al lag bij aankomst, mee te nemen. Bij de heropening is binnen de aanwezige groep afgesproken dat de komende tijd elke vrijdagmorgen van ongeveer 10 tot 12 uur gespeeld gaat worden. Uiteraard is ook iedereen die belangstelling heeft voor het spel dan van harte welkom.