Jaarlijkse ORP Picknick zondag 19 september 2021

Vorig jaar was Corona de grote spelbreker maar dit jaar organiseert het ORP bestuur weer een picknick en wel op:

Datum: zondag 19 september

Tijd: 12.30 -15.00 uur

Plaats: Bij de Paddenpoel (aangegeven op het kaartje)

We willen het ook deze keer als volgt organiseren: Iedereen neemt wat te eten of te drinken mee (bv quiches, taart, salades). Het bestuur zorgt voor bordjes, bekers, brood thee, koffie en ook de drank is voor rekening van het bestuur. Om het gebruik van plastic bekertjes zo veel mogelijk te beperken vragen wij u zelf een glas mee te nemen en als u niet te lang wilt staan is het verstandig om een stoeltje mee te nemen.

Ook kinderen en/of vrienden die op deze dag bij u op visite komen, zijn van harte welkom. We willen natuurlijk graag weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Als u van plan bent om aan de picknick deel te nemen, wilt u dat dan aan mij doorgeven (marijke.witteveen@kpnmail.nl) en daarbij vermelden op hoeveel personen wij mogen rekenen.

Bent U slecht ter been of heeft U anderszins hulp nodig, aarzel niet om contact op te nemen met Frans van Rijnsoever, per mail (fransvrijnsoever@gmail.com) of telefoon (06-228 228 20). Dan is er zeker iets te regelen.

Als u wilt helpen met de voorbereiding, dan is dat van harte welkom natuurlijk. Laat het weten..

We hopen natuurlijk weer op een grote en enthousiaste deelname. En natuurlijk ook op uitstekend picknick weer!

Namens het bestuur, Marijke Witteveen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .