Ophalen/inleveren ORP40 formulieren

Beste Oostrandparkbewoners die meedoen aan het 40-jaar ORP-feest,

Vòòr volgende week donderdag 30 mei,  zal door de leden van de werkgroep ORP40 de groene aanmeldingsstrook en/of het ingevulde formulier bij u worden opgehaald. Na ontvangst van alle formulieren weten wij exact hoeveel mensen waaraan willen deelnemen en kunnen wij verder met de organisatie.

Tijdens het aanbellen de afgelopen dagen, troffen wij veelbewoners niet thuis. Wij komen beslist nog een keer bij u aan de deur vòòr 30 mei. Als u denkt dat de kans groot is dat u dan weer niet thuis bent, dan verzoeken wij u vriendelijk uw ingevulde formulieren bij een van ons in de brievenbus te stoppen.

De werkgroep ORP 40,                                                                                                           

Jaap van Gelder, ORP 33; Dick Waterhout, ORP 51; Emmy Jorritsma, ORP 71; Yvonne van Oirschot, ORP 18