Laatste bijeenkomst 2013 van rietorchisgroep op natuurwerkdag 2 november 14.00uur

Beste Buurtbewoners,

De laatste activiteit in 2013 van de werkgroep Rietorchis is op zaterdag 2 november om 14 uur.

Deze is onderdeel van de Natuurwerkdag.

Willen jullie je aanmelden, zie hieronder de link in de nieuwsbrief, voor deze dag, zodat landschapsbeheer weet op welke locaties hoeveel gereedschap nodig is. Bovendien krijgt de organisatie subsidie op basis van het aantal aanmeldingen.

Tot ziens op 2 november.

 

Met vriendelijke groet,

Martine en Ineke ORP 135

 

 

Indien u deze email niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie

Natuurwerkdag, leef je uit!

Leef je uit!

Leef je uit op zaterdag 2 november 2013!

Zin om de handen uit de mouwen te steken in de natuur? Doe dan dit jaar weer mee met de Natuurwerkdag! Op meer dan 450 locaties door heel Nederland kunt u zich op zaterdag 2 november uitleven met het knotten van wilgen, snoeien van bomen, opschonen van poelen en nog veel meer activiteiten om ons mooie Nederlandse landschap een opknapbeurt te geven.
Op veel locaties worden ook weer speciale kinderactiviteiten georganiseerd, zodat het hele gezin mee kan helpen. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt. Het wordt weer een fantastische dag, dus kom helpen en leef je uit! U kunt zich
hierdirect aanmelden.

Blijf op de hoogte

Wilt u meer weten over de activiteiten van Landschapsbeheer Nederland? Volg ons op Facebook.

Met vriendelijke groet,

Landschapsbeheer Nederland.

Facebook

m