Uitnodiging aan Atolwijkbewoners van YfC-Atolplaza

Email: info@epacta.nl

Beste Oostrandparkbewoners,

 Graag wil ik het volgende onder de aandacht brengen:

 Op vrijdag 25 oktober 2013 organiseert Yfc Meeting Point Lelystad i.s.m. Digi Dennis een excursie naar het voormalig kamp Westerbork. Kamp Westerbork is bekend geworden als voorportaal van de concentratiekampen. Het is de bedoeling dat een groep jongeren en ouderen uit de Atolwijk en omstreken met elkaar op pad gaan. De bedoeling is dat we een bezoek brengen aan het museum en wandeling maken naar de barakken. Bent u geïnteresseerd? U kunt zich opgeven via Rick van der Molen (jongerenwerker Youth For Christ) 06 47 14 77 23 of Hicham Ismaili Alaoui (projectmedewerkers Digi Dennis) 06 48 22 69 05.

 Op vrijdag 18 oktober 2013 wordt er in het jongerenlokaal van de Atolplaza om 16:30 uur de film ‘Zwartboek’ gedraaid. De jongeren nodigen bij deze ook de bewoners van het Oostrandpark uit om samen de film mee te kijken.

 Let op!! Er kunnen maximaal 30 jongeren en 15 ouderen mee in de bus. Alleen bij betaling van de eigen bijdrage wordt jouw deelname officieel.

 Met vriendelijke groeten,

 YFC Meeting Point Lelystad en Digi Dennis

 Tijd: 13 oktober 2013 at 14:03

IP-adres: 92.109.123.239

Contactformulier-URL: https://oostrandpark.nl/contact/

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .