Workshop “kerstster” haken op het Oostrandpark

Workshop “kerstster” haken.                                 

Tijdens de viering van het 40 jarig bestaan van het Oostrandpark, heb ik mijn passie voor het haken van bloemen, vlinders, bijtjes  en andere leuke hebbedingetjes mogen laten zien. Er waren enthousiaste reacties, maar ook de vraag of ik workshops haken geef. Tot nu toe niet, maar ik vind het wel een leuk idee om het te organiseren.

Heeft U enige haakervaring en vindt U het leuk om met een groepje bij mij thuis “kerststerren” te komen haken, dan bent u van harte welkom op een van de volgende dagen.

Vrijdagmiddag:           15 november van 14.00 – 16.00 uur

Woensdagochtend:     20 november van 10.00 – 12.00 uur

Maandagavond:           25 november van 20.00 – 22.00 uur

U kunt zich aanmelden via mijn mailadres o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en voorkeursdatum.  Er is plaats in mijn huiskamer voor maximaal 7 personen per workshop. 

De bijdrage voor de workshop is € 12,50, daarvoor krijgt U koffie/thee met wat lekkers,       1 bol wit glanskatoen (merk Catania),  1 haaknaald nr. 2 ½  en het haakpatroon van de kerstster, zodat U thuis nog meer sterren kunt haken.

 Jansje Boekhoven

Oostrandpark 60

Tel. 0320-220003

Email: jansjeboekhoven@gmail.com

 P.S.

Voor degene die het haken (nog) niet onder de knie hebben en het graag willen leren,  bied ik aan om volgend jaar in januari, bij voldoende belangstelling , een cursus “haken voor beginners” aan te bieden. In drie lessen leert U dan de basisbegrippen van het haken.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .