Woningen op de akkers: vanavond besluitvorming. Kom in grote getale supporteren !

Woningen op de akkers: vanavond besluitvorming.

Het gaat er vanavond in de gemeenteraad om spannen.  Kom in grote getale supporteren !

·         Om 19.55 oordeelvormende sessie (5 A-stukken met inspreekrecht; tja wat een terminologie)  in de Presentatiezaal.    Ab Langereis zal hier in het kort het standpunt van de Groene Oostrand nog een keer toelichten. 

·         Om 21.00 uur neemt de gemeenteraad in de Raadzaal  over diverse onderwerpen een besluit.    De Structuurvisie – dus woningbouw op de akkers – is agendapunt 7 en komt dus niet direct om 21.00 uur aan de orde.      Reken op een wat langere zit en blijf als supporters in grote getale op de publieke tribune toekijken hoe onze politieke vertegenwoordigers met deze kwestie omgaan.

Harrie de Heij, namens “De Groene Oostrand”