Bericht over ons boekenkastje en over Atolplaza

Bericht 1

Het boekenkastje midden op het ORP,  dat al vele jaren goede diensten bewees aan vele lezers die er hun keus konden maken, is tegenwoordig steeds leeg. Door allerlei ORP-bewoners worden er trouw boeken in gelegd,…maar helaas, al de volgende ochtend zijn ze steeds allemaal verdwenen. Is er een boeken-veelvraat onder ons? Misschien kan dat wat minder, zodat er ook nog boeken blijven liggen voor andere bewoners. Of zou er een andere oorzaak zijn, waardoor de boeken steeds meteen verdwijnen? We verzoeken die bewoners die rondom het boekenkastje wonen, een klein oogje in het zeil te houden, zodat opgehelderd wordt, waar alle boeken steeds weer heen gaan. Dank u wel.

Bericht 2

Beste leden van de VBO,
Begin dit jaar vroeg de Kwartiermaker van Welzijn/Gemeente Lelystad aan Yvonne van Oirschot om het grote centrale plein van Atolplaza in de Schor vrolijker en kleurrijker te maken dan het tot dan toe was. 
Een mooie  uitdaging. Kunst en kleur in de hal van Atolplaza.
De kunstwerken die Yvonne voor deze gelegenheden maakt zijn doorgaans kleurrijk en hebben een vrolijke uitstraling. 
Op woensdagochtend 16 april houdt Atolplaza een open huis. Iedereen is dan van harte welkom in GASTVRIJ ATOLPLAZA.
Of op een andere dag; Atolplaza is alle dagen, behalve zondag, geopend tot 22.00 uur.
Bijgevoegd vinden jullie de flyer met het programma voor woensdag de 16e. Flyer open huis Atolplaza (16 april 2014)
Hopelijk tot ziens in Atolplaza.
 Groet, 
Ina van Gelder.