Bericht over onbekende man

Beste Oostrandparkbewoners,

Gisteren ontving ik een telefoontje van Nel Huizing. Naar aanleiding van het vervelende gevoel dat zij over heeft gehouden aan het bezoek gisterenochtend van een onbekende man in hun tuin, verzocht ze mij dit op onze website te zetten, zodat iedereen wat extra opmerkzaam kan zijn. Het is Neel niet duidelijk geworden wat de onbekende kwam doen. Het gebeuren verontruste haar genoeg om ook de politie te informeren.

Vanuit hun huis zagen Neel en haar man Henk een onbekende man door de tuin lopen en verschillende plekjes wat nader bekijken. Na even afgewacht te hebben is Neel naar buiten gegaan en heeft de man gevraagd of hij iets zocht en of ze hem kon helpen. Hij reageerde daarop door Neel een aantal vragen te stellen over de “toestand” van hun tuin. De man had, zo bleek uit zijn vragen, het idee dat er heel wat verbeterd kon worden in haar tuin. Nadat Neel de man duidelijk had gemaakt dat ze niet op zijn adviezen zat te wachten en hem verzocht de tuin te verlaten, heeft hij dat gedaan. Nadat hij nog even heeft staan rondkijken is hij per fiets vertrokken. Het gaat hier om een man van ongeveer 1.85 m, met snor en petje en lichtgetint.

Vriendelijk gegroet,

namens de beheerders van deze website,

Yvonne van Oirschot