Werken bij de Paddenpoel als onderdeel Landelijke Natuurwerkdag op 7 november

Zaterdagmiddag 7 november vanaf 14 uur tot uiterlijk 17 uur is de laatste keer van het seizoen werken bij de paddenpoel. Sinds de picknick met de verrassing van de jonge ringslang die zich liet zien, weten de meeste buurtbewoners nu waar de poel is.

Dit keer is de activiteit onderdeel van de landelijke Natuurwerkdag. Dus doe je normaliter nooit mee en heb je nu wel gelegenheid en zin: kom en laat je verrassen door de werkzaamheden, de gezelligheid en de wetenswaardigheden die Jeroen Reinhold, onze begeleider vanuit Landschapsbeheer, weet te vertellen. En er is aan het eind voor iedereen een aardigheidje.
Je kunt je aanmelden via
http://www.natuurwerkdag.nl/locatie/oostrandpark , zodat de organisatie weet hoeveel gereedschap op elke locatie nodig is.

Hartelijke groet,

Ineke van Westrienen

213654