Uitnodiging: Agora 16 november 19.30 uur film Verloren Jaren

Verloren Jaren 201 klik hier voor originele uitnodiging

Bas Labruyere maakte een film over het beleven van zijn eigen psychose: “Verloren jaren”. Samen met Katja Bakker, verzorgt hij een interactieve avond waarin fragmenten van de film voorkomen. In deze avond wordt verteld over het ontstaan van een psychose vanuit de ziektebeelden schizofrenie (Bas) en manisch-depressiviteit (Katja). Daarna gaan Bas en Katja in op het herstel na een psychose. Deze interactieve avond is een aanrader voor: ervaringsdeskundigen, mantelzorgers, vrijwilligers, familieleden, vrienden, professionals. Graag opgeven bij Welzijn Lelystad, voor maandag 9 november 2015. Email: info@welzijnlelystad.nl Tel: 0320 707159 Contactpersonen: Aafke Smits, Rita Borgijink en Doretta Spiekhout