Optredens Maria Huver ( orp 42 ) met Nieuw Amsterdams Kinderkoor

Het loopt weer tegen de kerst en daarom heeft Maria Huver van ORP 42 binnenkort weer een aantal voorstellingen met het Nieuw Amsterdams Kinderkoor. Maria zingt bij alle voorstellingen.  Het koor oefent al weekendenlang, soms wel 7 uur op een dag, om alle stukken uit het hoofd te kunnen zingen. Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor is onder andere bekend vanwege hun optreden tijdens de kroning in de Grote kerk in Amsterdam. Orgelpark, Gerard Brandtstraat 26, Amsterdam
13 december: 14.15 en 17.00 uur

Angel Voices is het vaste Kerstconcert van de Talentenkoren, de meest vergevorderde leerlingen van het Nieuw Amsterdams Kinderkoor, en het Nieuw Amsterdams Jeugdkoor. Op het programma staat Frans en Engels Kerstrepertoire uit de twintigste eeuw. In ieder geval Britten’s ‘Ceremony of Carols’, Poulenc’s ‘Litanies à la Vierge Noire’ en Debussy’s ‘Noël des enfants qui n’ont plus de maison’Muziekgebouw aan het IJ, Amsterdam
22 december: 15.00 en 19.30 uur;  23 december: 11 uur

Een betoverende muziektheater-voorstelling waarin alle 300 leerlingen van het Nieuw Amsterdams Kinderkoor (4 t/m 21 jaar) zingen en spelen. De sfeervolle historische Nederlandse kerstmuziek wordt uitgevoerd in arrangementen van de wereldberoemde dirigent Ton Koopman. Een speciale rol is weggelegd voor Dieuwertje Blok, die als de oudere Maria terugkijkt op deze zo bijzondere gebeurtenissen in haar leven

Link Nieuw Amsterdams kinderkoor:

http://www.nieuwamsterdamskinderkoor.nl/nl/agenda