Optreden Kamerkoor Lelystad op 4 juni a.s. Ontmoetingskerk

Beste ORPers,

Zoals u al in de Flevopost hebt kunnen lezen geeft ons koor, met als leden ondermeer Dick Waterhout en ondergetekende, onder leiding van Francis Evers op 4 juni een concert in de Ontmoetingskerk te Lelystad. Aanvang is 20.15 uur. Een deel van het programma zal worden ingevuld door Marieke Vos, fluit, en Jan Kreuter, piano. Bijgaand treft u aan het persbericht en de flyer, die beide informatie over het concert bevatten. U zult ervaren dat ons thema “Water” verrassend wordt ingevuld en dan heb ik het niet alleen over de manier waarop wij forel zullen serveren, maar ook over een brug die wij over probleemwater zullen slaan, Barber en nog veel meer. Ik hoop u allen op 4 juni te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Jaap van Gelder

Flyer Water juni 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .