Meerdere optredens KamerKoor Lelystad met WATERWERKEN

flyer-waterwerken-def klik voor flyer

Kamerkoor Lelystad o.l.v. Francis Evers

Waterwerken

Met koorwerken van o.a.: Andriessen, Bremer, Dyson en Whitacre M.m.v. Jan Kreuter (piano) & de Dijkdichters Expositie door Lelystadse amateurschilders in het Stadhuis van Lelystad Zaterdag 5 november 20:15 uur Zondag 6 november 15:15 uur Stadhuis Lelystad Stadhuisplein 2 8232 ZX Lelystad Entree: € 17,50 Ludgeruskerk Ludgerussplein 2 8251 GA Dronten Entree: € 15,00
Kamerkoor Lelystad Het Kamerkoor Lelystad is een ambitieus koor, dat geroemd wordt om de koorklank. Het koor won diverse prijzen. Vorig jaar won het de Nina Grieg prijs (tweede prijs) tijdens het Grieg Koorconcours en Kaartverkoop de (gedeelde) amateurkunstprijs Lelystad. Het kamerkoor onder- scheidt zich door een verrassende en afwisselende programmering met concerten van hoge kwaliteit.

Kaarten kunt u kopen op de dag van het optreden bij de entree. Inloop vanaf een half uur voor aanvang van het concert. Het is ook mogelijk kaarten te reserveren. Maak het benodigde bedrag over op rekeningnr. NL 56 INGB 0004 5886 64 t.n.v. Kamerkoor Lelystad o.v.v. uw naam, het aantal kaarten en de locatie ‘Lelystad’ of ‘Dronten’. Let op de verschillende entreeprijzen: Lelystad € 17,50 incl. pauzeconsumptie, Dronten € 15,00 excl.

Op de avond van het optreden liggen de kaarten voor u klaar. In aanvulling op de muziek en dichtkunst exposeren Lelystadse amateurschilders van 1 t/m 5 november in het stadhuis van Lelystad. De toegang tot de expositie is gratis.

Fotograaf: prodigeus @KamerkoorLelyst Kamerkoor Lelystad http://www.kamerkoorlelystad.nlflyer-waterwerken-def