Samenklank presenteert de musical DRUK! ook in Lelystad op 3 december a.s.

Een van de bewoners van het Oostrandpark, Ineke van Westrienen, doet mee aan een musical genaamd DRUK!, een  productie van de nieuwe Lelystadse stichting Samenklank, die heel leuk aan het worden is en is op zoek naar publiek dat er van wil genieten.

Welkom in “de Verademing“… HET opvanghuis voor vrouwen die zijn vastgelopen…, ondergeschoffeld…, klemgeraakt…, of anderszins dreigden te bezwijken onder het juk van DRUK! Middels toegespitste therapie zoeken zij de weg terug naar een stabiel en aangenaam leven. Orde en regelmaat zijn daarbij van groot belang. De directie heeft -naast het uitstippelen van een gepast behandelplan èn het onderhouden van een prettige werksfeer- ook nog de zware plicht de inkomsten en uitgaven in balans te houden. Dan komt de hele Verademing op z’n kop te staan… Wat is er nou precies gebeurd…? Wie zit er dan achter…? En hoe nu verder…? U zult erachter komen, wanneer u bij ons op bezoek komt. Neem een kijkje bij het Personeel en de Bewoners en ontmoet ze! Dat kijkje kan via http://samen-klank.wixsite.com/samen-klank/musical-druk-stelt-zich-voor

De uitvoeringen vinden plaats op 5 november in Uitgeest, 25 en 26 november in Almere en 3 december in Lelystad. Kaartjes kosten 15 euro en zijn te bestellen via http://samen-klank.wixsite.com/samen-klank/tickets-1 De uitvoeringen worden begeleid door live muziek, accordeon, cello, klarinet, piano, saxofoon en slagwerk.