Bloembollen

Goedemorgen!

Nu het voorjaar overal de grond uitkomt, staan er ook dit jaar weer vrolijke narcissen te bloeien bij de inrit van het Oostrandpark. Zou het niet mooi zijn dit uit te breiden aan beide zijden van de inrit?
Het idee is, om in deze tijd van hergebruik alle narcis- , hyacint- en blauwe druifjesbollen die we in onze voorjaarsbakjes in en om het huis aanschaffen of kado gekregen hebben te verzamelen, zodat wij in het najaar deze bollen kunnen planten en we volgende voorjaar een nog mooiere voorjaarsinrit hebben?
Meestal verdwijnen deze bollen in de groene container, maar op deze manier kunnen we er met zijn allen nog jarenlang plezier van hebben.

Dit ludieke voorstel komt van Jansje Boekhoven en heeft de volle instemming van ons VBO-bestuur. 

Wanneer u (de bakjes vol) uitgebloeide bollen weg zou willen gooien, bedenkt u zich dan alstublieft, en zet ze bij Jansje op Oostrandpark 60 voor de deur. U ziet de bloemen dan volgend voorjaar terug in onze oprit.