50 jaar Oostrandpark verzoek aan bewoners

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Oostrandpark is de jubileumcommissie inmiddels van start gegaan met de voorbereidingen voor het jubileumfeest op 1 en 2 september. Het idee is ontstaan om een fotoboek samen te stellen over 50 jaar Oostrandpark. Wij vragen hierbij ook de medewerking van onze bewoners. Wellicht zijn er onder u die vanuit de pionierstijd interessante verhalen weten te vertellen over het ontstaan van het Oostrandpark, maar ook over het ontstaan van Lelystad.

Ook zijn we benieuwd naar de ervaringen van bewoners die hier al heel lang wonen of juist nog maar kort. Wat is er zo bijzonder aan het Oostrandpark en wat zou het leven op het Oostrandpark nog aangenamer kunnen maken.

Mocht u uw medewerking aan de totstandkoming van zo’n boek willen verlenen, kunt u zich aanmelden bij Marijke Witteveen (marijke.witteveen@kpnmail.nl) of Frans van Rijnsoever (fransvrijnsoever@gmail.com).

Met vriendelijke groeten, namens het bestuur VBO,

Marijke Witteveen, secretaris

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .