Nieuwe secretaris VBO stelt zich voor

De nieuwe secretaris van de Verenigde Bewoners Oostrandpark stelt zich graag aan u voor:

IMG_1889

Mijn naam is Marijke Witteveen. Geboren in 1946 in Apeldoorn en via vele omzwervingen (Amsterdam, Spijkenisse, Den Bommel) in 2002 samen met mijn man Sjef Scheek komen wonen in het Oostrandpark op nr. 121. Sjef had al een aantal jaren in het Oostrandpark gewoond dus voor hem was het een hernieuwde kennismaking. Helaas is Sjef in 2012 overleden, dus hebben wij samen maar kort genoten van ons paradijsje, zoals wij ons plekje hier noemden.Maar voor mij is het nog steeds een heerlijke plek; ik geniet van de mooie omgeving en van de waardevolle vriendschappen die ik inmiddels heb opgebouwd.Kortom een prima plek om je als pensionado terug te trekken.

In mijn werkzame periode was ik bestuurssecretaresse bij de gemeente Spijkenisse, waar ik Sjef heb leren kennen. Wij waren daar collega’s. Sjef kwam van Lelystad, waar hij bij de Rijksdienst werkzaam was geweest en vertrok na tien jaar naar de gemeente Zoetermeer. Een tiental jaren later heeft het toeval ons bij elkaar gebracht en vonden wij ons geluk in Lelystad. Wij hadden beiden 2 kinderen uit een vorig huwelijk en kregen vier kleinkinderen.

Wij zijn samen lid geweest van de roeivereniging Pontos, aan Sjef was dat beter besteed dan aan mij… Ik bridge tegenwoordig (als je dat zo mag noemen…), ben lid van de Vrouwen van Nu, en heb als hobby’s o a.. tuinieren, koken, wandelen, vakanties in Schotland, lees graag en zoals ik al vermeldde geniet ik van het niet meer hoeven werken!! Maar toen Sjaak mij vroeg of ik er iets voor voelde om de plaats van Ina in het VBO-bestuur in te nemen vond ik dat een leuke uitdaging om weer eens een beetje actiever te worden en mijn steentje bij te dragen aan het behartigen van de belangen van het Oostrandpark en zijn bewoners!

Dit bericht kunt u ook lezen op de VBO-pagina, waar een kennismakingsbericht van alle bestuursleden te vinden is.