Bijeenkomsten rond de Paddenpoel in 2016, start 6 april

Goedemorgen,

Wil je wat dieper gaan dan wandelend of fietsend de natuur in en om het Oostrandpark genieten? Doe dan mee aan de activiteiten van de Rietorchisgroep; zeisen, maaisel benutten om een broeihoop van te maken, pauzeren met een lekkere kop drinken en (natuur)nieuwtjes delen.
De kale paddenpoel waar een groep buurtbewoners ongeveer 4 jaar geleden begon, onder leiding van Landschapsbeheer Flevoland, heeft zich ontwikkeld tot een weelderig paradijsje. Rietorchissen, ratelaars, salamanders, libellen tieren welig, zelfs ringslangen en ijsvogels blijken geïnteresseerd. Kom het meemaken en ontdek al doende de wonderen der natuur.

We zijn ongeveer 2 uren actief op woensdag 6 april om 19 uur en verder op 18 mei, 15 juni en 20 juli vanaf 19 uur 30 en op zaterdag 3 september en 5 november vanaf 14.00 uur
Ben je geïnteresseerd, neem contact op met Ineke van Westrienen. Wij zijn blij met elk paar extra handen.

En wil je gewoonweg even komen buurten? Van harte welkom!

Tel 213654 of inekevanwestrienen@online.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .