Beheerder website Oostrandpark

De website van het Oostrandpark (oostrandpark.nl) wordt beheerd door een paar bewoners van de wijk. Door de verhuizing van één van de beheerders, Yvonne van Oirschot, zoeken wij een nieuwe beheerder van onze website.

Je hoeft geen computernerd te zijn om beheerder te kunnen worden. Als je met Word of Excel kunt omgaan dan lukt dat ook wel met het beheer van onze website. De website is gemaakt met het zeer populaire blogsysteem WordPress, dat als zeer gebruikersvriendelijk wordt gekenmerkt. Het nieuwe lid van het team van beheerders van onze website wordt vanzelfsprekend wegwijs gemaakt door ondergetekende.

Voor meer informatie kun je terecht bij ondergetekende, ORP 110, email: hans_vandenheuvel@live.nl, mobiel: 0683894502. Of bij één van de leden van ons bestuur.

Hans van den Heuvel

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .